Mer information
  • Personalavdelningen
  • 010-516 16 80

Adress

Box 143

Postnr

570 81

Ort

Järnforsen

Rekrytering / Tjänst

Vikarie i vår produktion

Plannja är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för bygghandel, plåtslageri och småhusindustrin.
Från våra produktionsanläggningar i Järnforsen och Landsbro levererar vi produktsystem och logistiklösningar som bidrar till ett estetiskt, enkelt och ekonomiskt byggande.
Plannja är en garant för funktion i alla led och ett hållbart byggande.

Plannja ingår i Ruukki Construction, en affärsenhet inom SSAB.
Tillverkning sker på elva anläggningar i Finland, Sverige, Estland, Polen, Ryssland, Ukraina och Rumänien.
Plannja AB har ungefär 160 medarbetare i Sverige.

Vi söker nu ytterligare operatörer som kan förstärka vår produktion under ordinarie personals semesterledighet till anläggningen i Järnforsen.

Vår produktion består av ett antal avdelningar med olika produktionsinriktningar.
Vi utvecklar och tillverkar byggprodukter och produktsystem i tunnplåt av stål och aluminium. Vidareförädlingen görs genom profilering, pressning och bockning. Vårt sortiment av byggprodukter i tunnplåt omfattar vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, beslag, planplåt, taksäkerhet, ventilation mm.
Vårt huvudsakliga arbetsmaterial är målad stålplåt.

Våra produktionsområden är tex detaljavdelningen där vi pressar och monterar ihop tillbehör till vår takavvattning, Krok- och lackavdelningen där vi tillverkar krok och målar densamma.
Takfabriken där vi profilerar plåt och takpannor.
Slutligen vårt lager där vi plockar ihop gods utifrån kundens önskemål.

De medarbetare vi söker ska vara villiga att lära och ta ansvar, vara ordningssamma, har lätt för att samarbeta och gillar att jobba i ett högt tempo. Helt enkelt brinna för uppgiften till 100%

Då vi har skiftgång vill vi att du har fyllt 18 år.

I din ansökan vill vi att du talar om för oss vilket område du är intresserad av att jobba med, vilka veckor du finns tillgänglig och om du har någon inplanerad ledighet.

Välkommen med din ansökan genom att fylla i det elektroniska ansökningsformuläret för tjänsten som finns på jobb.plannja.se.
Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 31 maj