Mer information
  • Personalavdelningen
  • 010-5161680

Adress

Box 143

Postnr

577 05

Ort

Järnforsen

Rekrytering / Tjänst

Operatör i Landsbro

Plannja är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för bygghandel, plåtslageri och småhusindustrin. Från våra produktionsanläggningar i Järnforsen och Landsbro levererar vi produktsystem och logistiklösningar som bidrar till ett estetiskt, enkelt och ekonomiskt byggande. Plannja är en garant för funktion i alla led och ett hållbart byggande.

Plannja är en del av Ruukki Construction och har ca 270 anställda och omsätter ca 100 miljoner euro. Ruukki Construction tillhör SSAB koncernen, en ledande tillverkare av svenskt kvalitetsstål.

Plannja Steinwalls arbetar inom produktgrupperna takgenomföringar, takavvattning, plåtprofiler, taksäkerhet samt bostadsventilation. Våra produkter levereras till småhusindustrin och andra producenter av husmoduler. Leveranserna är satsförpackade per husenhet.
Verksamheten finns i Landsbro och är idag ca 85 anställda och omsätter ca 180 MSEK.
Vi söker nu ytterligare operatörer som kan förstärka vår produktion.
Vår produktion består av ett antal avdelningar med olika produktionsinriktningar. Vårt huvudsakliga arbetsmaterial är målad stålplåt.

Vi jobbar i huvudsak dagtid men även skiftgång förekommer.

Med dig i bagaget har du minst gymnasial utbildning med huvudsaklig inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom bygg och industri. Meriterande är plåtkunskap och truckkort.Du är självgående, händig, drivande och har ett positivt bemötande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker till oss är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du känner dig stolt över.
Dina starka egenskaper är att du är ansvarstagande, flexibel och har hög arbetsmoral.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.